Följ sidan "Medlemsavgifter Kärra KIF 2018"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Medlemsavgifter Kärra KIF 2018

Förändringar och medlemsavgifter Kärra KIF 2018

Under 2018 kommer det att bli vissa förändringar gällande Kärra KIF:s kringverksamheter. Det har blivit svårare och svårare att få ideella krafter att hjälpa till i föreningen och också större svårigheter för många lag att få ihop bemanning till lagens åtaganden gällande påskfirande och fikastuga. Under 2018 kommer vi därför ej ha vårt årliga påskfirande och klubben kommer också själva bemanna fikastugan under matchsäsong. Dock enbart under helger då det oftast är flyttade matcher som ligger på veckodagar. Det som fortfarande ska bemannas av lagen är KKIF dagen och Slaget om Norrleden som 2018 är den 2 juni. Klubben kommer inte heller ha kvar försäljning av Sverigelotter utan enbart ha kvar försäljning av Idrottsrabatten, julkalender och uppesittarlotter. Klubben har också ökade kostnader precis som övriga samhället och tyvärr minskar också bidrag från Stadsdelen vilket gör att vi ihop med nämnda förändringar behöver höja våra medlemsavgifter.

Medlemsavgifter 2018

Senior                                         2000 kr
Födda 1999-2003                       1800 kr
Födda 2004-2007                       1600 kr
Födda 2008-2011                       1400 kr
Fotbollslekis                                 800 kr
Oldboys/C-lag                            1200 kr
Ledare                                          200 kr
Stödmedlem                                 200 kr

För de som har fler än två barn aktiva i klubben är det yngsta barnet kostnadsfritt. Vid betalning ange fakturanummer för alla barnens fakturor och lägg till ”Flerbarnsrabatt” så justerar vi fakturorna.

Medlemsavgifter kommer faktureras via laget.se och de tar ut en serviceavgift på 10 kr/spelare. Det kommer faktura via e-post till alla vårdnadshavare. Medlemsavgiften ska vara betald senast den 28 februari 2018.

Inga nyheter är skapade

VÅRA PARTNERS:

Dunross

Ange alt-text här.

Wahlbäcks El

Håll rent runt planer och klubbhus

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff

Postadress: