Köp Enjoyguiden av Kärra KIF och stöd samtidigt klubben!

2014-09-24 13:10
Köp Enjoyguiden av Kärra KIF och stöd samtidigt klubben! Finns att köpa på Klubbshopen eller kansliet.
  • Uppdaterad: 2017-11-27 09:57

Köp Enjoyguiden av Kärra KIF och stöd samtidigt klubben!
- Två för en på över 250 restauranger och caféer i och kring Göteborg, från gourmetrestauranger till snabbmat.

- 50% på massor av hotell över hela Europa.

- 50% eller två för en på resor, teatrar, Göteborgsoperan, frisör, gym, spa, kemtvätt, skrädderier, biltvätt, skönhetsvård, sport och mycket mer.

- 20-30% rabatt på shopping inom alla områden: kläder, vitvaror, barnartiklar, livsmedel, heminredning mm. Finns även att ladda ner som digital kupong till smartphones.

- 25% rabatt på ett femtiotal take away-restauranger i Göteborg med omnejd. Finns endast som digital kupong.

När du köper Enjoyguiden stödjer du samtidigt Kärra KIF då en summa för varje såld guide går direkt tillbaka till föreningen. Ta chansen att spara pengar eller ge bort en mycket uppskattad present till släkt, vänner eller arbetskamrater.

Guiden finns till beskådning och försäljning måndagar Kl. 18-20 med start 9/10 i klubbshopen och köps antingen där eller kansliet. beställs genom This is a mailto link
Skribent: Ramiro Dalence

VÅRA PARTNERS:

Dunross

Ange alt-text här.

Wahlbäcks El

Håll rent runt planer och klubbhus

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff

Postadress: